| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
blazh Poznavalec
Pridružen/-a: Čet Jan 2009 23:57 Prispevkov: 1476 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Tor Jul 27, 2010 5:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
rekreativna vožnja je bla res nevarna, vsi so tak tiščali skutere do konca, da sem še jaz divjal samo zato, da bi prišo prvi do ovinka in da me nebi keri nabaso raje se jih manj pelje pa bolj dolgo traja. letos nevem če se bom vozil, mogoče kaka 2 kroga, to pa je vse
sploh pa poskrbite zato da bo prvi del "ravnice" res zaprt in se nebojo vozli nekateri kar naravnost namesto ovinek v desno!!!! se mi je parkrat zgodlo da se je kdo skoraj v mene zaletel !
upam da se bo dalo na drag race veliko več kot lani, drugače bo brezveze. pa ne samo kategorije, pa trening za tekmo.. naredite še drag prosto, ko lahko kdor koli tekmuje s kom hoče in ne samo po kategorijah  _________________
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4028625
za forumaše popust  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
čivi Poznavalec

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 11:22 Prispevkov: 708 Kraj: m$
|
Objavljeno: Tor Jul 27, 2010 6:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
jaz sem tudi za to da se da več sklopov rekreativne vožnje, TUDI PO vseh končanih tekmovanjih prvega dne, da še lahko poizkusijo vožnjo tisti, ki sodelujejo na stylingu, saj mi je neumno če ima nekdo razstavljen skuter na stylingu pa ga potem vsako uro premešča na rekreativno vožnjo ali na drag race pa ga potem spet tam nazaj postavlja kjer poteka tekmovanje v stylingu...
+ še vsaj dve rekreativni vožnji za drugi dan.  _________________ One Million Dollar baby style {B.1102}
...::RC TEAM::... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
blazh Poznavalec
Pridružen/-a: Čet Jan 2009 23:57 Prispevkov: 1476 Kraj: Ptuj
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MOTOSPIRIT motoSPIRIT Lastnik

Pridružen/-a: Tor Mar 2008 18:54 Prispevkov: 4069 Kraj: DRAVSKI DVOR
|
Objavljeno: Tor Jul 27, 2010 9:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
| stohan je napisal/a: | samo je blo rečeno rekreativna vožnja to nepomeni divjanje po progi,pa ce bi naredli veckrat pomajn bi blo isto mogoče drugi nebi na vrsto prišli bi se samo eni vozli tak kot je blo naj ostane pa......... rajsi narejimo da pijani nesmejo na progo  |
....saj pijani ne smejo na progo!!!!!Bomo pa uredili največje število za rekreativne vožnje....pa še to, rekreativna vožnja ne pomeni dirkanja!!!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
stohan Poznavalec
Pridružen/-a: Ned Nov 2008 18:41 Prispevkov: 252
|
Objavljeno: Tor Jul 27, 2010 10:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
| MOTOSPIRIT je napisal/a: | | stohan je napisal/a: | samo je blo rečeno rekreativna vožnja to nepomeni divjanje po progi,pa ce bi naredli veckrat pomajn bi blo isto mogoče drugi nebi na vrsto prišli bi se samo eni vozli tak kot je blo naj ostane pa......... rajsi narejimo da pijani nesmejo na progo  |
....saj pijani ne smejo na progo!!!!!Bomo pa uredili največje število za rekreativne vožnje....pa še to, rekreativna vožnja ne pomeni dirkanja!!!! |
to sem glih hteu povedat pa boljse da se te pac tam znoriijo pa da keri po progi padne ko pa na šotri al pa po boksih pa še koga poškoduje  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igli Poznavalec

Pridružen/-a: Pet Jul 2009 22:21 Prispevkov: 280 Kraj: Stranice
|
Objavljeno: Tor Jul 27, 2010 11:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
ok, mal offtopic vprašanje; a voda pa štrom bota v "kampu" ? _________________ -Gilera RUNNER |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MateJ Poznavalec
Pridružen/-a: Pet Okt 2008 22:34 Prispevkov: 2817 Kraj: Rošnja
|
Objavljeno: Tor Jul 27, 2010 11:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
eletrike mislim da neo v kampi _________________
  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
_buco_ Poznavalec

Pridružen/-a: Pet Sep 2008 21:49 Prispevkov: 3164 Kraj: PraGeRHof
|
Objavljeno: Tor Jul 27, 2010 11:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
| MOTOSPIRIT je napisal/a: | | stohan je napisal/a: | samo je blo rečeno rekreativna vožnja to nepomeni divjanje po progi,pa ce bi naredli veckrat pomajn bi blo isto mogoče drugi nebi na vrsto prišli bi se samo eni vozli tak kot je blo naj ostane pa......... rajsi narejimo da pijani nesmejo na progo  |
Aham... tega se pa spomnim  _________________ Lp, Buco |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
_buco_ Poznavalec

Pridružen/-a: Pet Sep 2008 21:49 Prispevkov: 3164 Kraj: PraGeRHof
|
Objavljeno: Tor Jul 27, 2010 11:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
| stohan je napisal/a: | | MOTOSPIRIT je napisal/a: | | stohan je napisal/a: | samo je blo rečeno rekreativna vožnja to nepomeni divjanje po progi,pa ce bi naredli veckrat pomajn bi blo isto mogoče drugi nebi na vrsto prišli bi se samo eni vozli tak kot je blo naj ostane pa......... rajsi narejimo da pijani nesmejo na progo  |
to sem glih hteu povedat pa boljse da se te pac tam znoriijo pa da keri po progi padne ko pa na šotri al pa po boksih pa še koga poškoduje  |
Jas bi naredo tekme 10 krogov po skupinah, prvo z org, potem pa odprta klasa, pa se naj tam zdivjajo, pa maš potem prve tri pa je to to  _________________ Lp, Buco |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igli Poznavalec

|
Objavljeno: Sre Jul 28, 2010 12:09 am Naslov sporočila: |
|
|
| MateJ je napisal/a: | | eletrike mislim da neo v kampi |
Kaj pa voda bo? _________________ -Gilera RUNNER |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Jerich^^ Poznavalec
Pridružen/-a: Ned Feb 2009 19:51 Prispevkov: 1254 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Sre Jul 28, 2010 12:14 am Naslov sporočila: |
|
|
drava je poleg maš puno vode  _________________ Life Is Too Short For 50 Km/h
Pravkar si zapravil/-a dragocene sekunde življenja, z branjem mojega komentarja in podpisa. =) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igli Poznavalec

|
Objavljeno: Sre Jul 28, 2010 12:16 am Naslov sporočila: |
|
|
| Jerich^^ je napisal/a: | drava je poleg maš puno vode  |
a bejž no, bom počako na kak konkretn odgovor. _________________ -Gilera RUNNER |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
stohan Poznavalec
Pridružen/-a: Ned Nov 2008 18:41 Prispevkov: 252
|
Objavljeno: Sre Jul 28, 2010 12:49 am Naslov sporočila: |
|
|
saj pomoje bodo meli spet agregat za el za vodo pa nwm naj odgovori neka bol šolana oseba  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MOTOSPIRIT motoSPIRIT Lastnik

Pridružen/-a: Tor Mar 2008 18:54 Prispevkov: 4069 Kraj: DRAVSKI DVOR
|
Objavljeno: Sre Jul 28, 2010 7:50 am Naslov sporočila: |
|
|
saj so sanitarije blizu,če kdo rabi vodo,v samem kampu je ne bo. Elektrika v kampu prav tako, bodo luči možnosti priklopa pa ne bo. Z avti ne bo mogoče zapuščati kampa, zato jih raje tisti,ki boste kam šli pustite zunaj.
V kolikor vas bo več tam prenočilo, bomo vse avte dali iz kampa,če ne bi blo prostora za šotore.
Dirkanja med rekreativno vožnjo ne bo!! Niti ni ta vožnja namenjena dirkanju,tako da tisti,ki bo izvajal kake dirkaške finte, bo hitro zapusto progo.Ni nam cilj da se komu tam kaj zgodi, ker bo potem naslednje leto težje naredit tako prireditev. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tomy Poznavalec

Pridružen/-a: Pon Okt 2009 7:27 Prispevkov: 524 Kraj: Dramlje
|
Objavljeno: Pet Jul 30, 2010 9:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tale post, bo kopija enega mojega zasebnega sporočila iz FB-ja. gre se sicer za odhod na scooter fest za vs, ki ste iz okolice CELJA:
Zdravo, kot že veš se letos 21. in 22.8. v okolici ptuja odvija Skuterfest..če želiš se lahko dobimo v Petek dopoldan ali popoldan in se v skupini skuteristov in ostalih peljemo do ptuja, kjer bi prespali do Sobote, ko se odvija glavni del, nato pa bi v Nedeljo šli nazaj..jaz(Šale) in Brglez bova prespala, zraven pa boma imela nekaj pijače..če se boš pridružil me prej pokliči, in če boš le lahko se zmeni da bi prespal in pridesi zraven kaj pijače..
prosim pa te še za uslugo, da to sporočilo pošleš vsem poznanim skuteristom in vsem do 125(iz okolice celja)..glede odhoda in prihoda se lahko tudi skupinsko dogovorimo da nebi bilo kakšnih nevšečnosti..torej ko gremo se zberemo na Strehi City Centra Celje.. Srečno.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|