Pomoč pogostih vprašanj   Išči   Seznam članov   Skupine uporabnikov   Registriraj se   Tvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočil   Prijava 

SCOOTER FEST 2010
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 66, 67, 68  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po FORUM motoSPIRIT.eu forumu -> SCOOTER FEST 2010
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
blazh
Poznavalec

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 23:57
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 5:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

rekreativna vožnja je bla res nevarna, vsi so tak tiščali skutere do konca, da sem še jaz divjal samo zato, da bi prišo prvi do ovinka in da me nebi keri nabaso Smile raje se jih manj pelje pa bolj dolgo traja. letos nevem če se bom vozil, mogoče kaka 2 kroga, to pa je vse Smile

sploh pa poskrbite zato da bo prvi del "ravnice" res zaprt in se nebojo vozli nekateri kar naravnost namesto ovinek v desno!!!! se mi je parkrat zgodlo da se je kdo skoraj v mene zaletel ! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

upam da se bo dalo na drag race veliko več kot lani, drugače bo brezveze. Smile pa ne samo kategorije, pa trening za tekmo.. naredite še drag prosto, ko lahko kdor koli tekmuje s kom hoče in ne samo po kategorijah Smile

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4028625

za forumaše popust Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
čivi
Poznavalec

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 11:22
Kraj: m$

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 6:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz sem tudi za to da se da več sklopov rekreativne vožnje, TUDI PO vseh končanih tekmovanjih prvega dne, da še lahko poizkusijo vožnjo tisti, ki sodelujejo na stylingu, saj mi je neumno če ima nekdo razstavljen skuter na stylingu pa ga potem vsako uro premešča na rekreativno vožnjo ali na drag race pa ga potem spet tam nazaj postavlja kjer poteka tekmovanje v stylingu...
+ še vsaj dve rekreativni vožnji za drugi dan. Wink

...::RC TEAM::...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
blazh
Poznavalec

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 23:57

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 6:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drugi dan bi lahko blo večinoma vožnje ..

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4028625

za forumaše popust Smile
Nazaj na vrh
MOTOSPIRIT
motoSPIRIT Lastnik

Pridružen/-a: Tor Mar 2008 18:54
Kraj: DRAVSKI DVOR

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 9:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

stohan je napisal/a:
samo je blo rečeno rekreativna vožnja to nepomeni divjanje po progi,pa ce bi naredli veckrat pomajn bi blo isto mogoče drugi nebi na vrsto prišli bi se samo eni vozli tak kot je blo naj ostane pa......... Smile rajsi narejimo da pijani nesmejo na progo Laughing

....saj pijani ne smejo na progo!!!!!Bomo pa uredili največje število za rekreativne vožnje....pa še to, rekreativna vožnja ne pomeni dirkanja!!!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
stohan
Poznavalec

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 18:41

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 10:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MOTOSPIRIT je napisal/a:
stohan je napisal/a:
samo je blo rečeno rekreativna vožnja to nepomeni divjanje po progi,pa ce bi naredli veckrat pomajn bi blo isto mogoče drugi nebi na vrsto prišli bi se samo eni vozli tak kot je blo naj ostane pa......... Smile rajsi narejimo da pijani nesmejo na progo Laughing

....saj pijani ne smejo na progo!!!!!Bomo pa uredili največje število za rekreativne vožnje....pa še to, rekreativna vožnja ne pomeni dirkanja!!!!

to sem glih hteu povedat pa boljse da se te pac tam znoriijo pa da keri po progi padne ko pa na šotri al pa po boksih pa še koga poškoduje Smile
Nazaj na vrh
igli
Poznavalec

Pridružen/-a: Pet Jul 2009 22:21
Kraj: Stranice

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 11:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ok, mal offtopic vprašanje; a voda pa štrom bota v "kampu" ?
MateJ
Poznavalec

Pridružen/-a: Pet Okt 2008 22:34
Kraj: Rošnja

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 11:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

eletrike mislim da neo v kampi
Poznavalec

Pridružen/-a: Pet Sep 2008 21:49
Kraj: PraGeRHof

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 11:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MOTOSPIRIT je napisal/a:
stohan je napisal/a:

Aham... tega se pa spomnim Smile
_buco_
Poznavalec

Pridružen/-a: Pet Sep 2008 21:49
Kraj: PraGeRHof

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 11:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

stohan je napisal/a:
MOTOSPIRIT je napisal/a:
stohan je napisal/a:

to sem glih hteu povedat pa boljse da se te pac tam znoriijo pa da keri po progi padne ko pa na šotri al pa po boksih pa še koga poškoduje Smile

Jas bi naredo tekme Smile 10 krogov po skupinah, prvo z org, potem pa odprta klasa, pa se naj tam zdivjajo, pa maš potem prve tri pa je to to Smile
igli
Poznavalec

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 28, 2010 12:09 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MateJ je napisal/a:
eletrike mislim da neo v kampi

Kaj pa voda bo?
Jerich^^
Poznavalec

Pridružen/-a: Ned Feb 2009 19:51

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 28, 2010 12:14 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drava je poleg maš puno vode Razz

Pravkar si zapravil/-a dragocene sekunde življenja, z branjem mojega komentarja in podpisa. =)
Nazaj na vrh
igli
Poznavalec

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 28, 2010 12:16 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jerich^^ je napisal/a:
drava je poleg maš puno vode Razz

a bejž no, bom počako na kak konkretn odgovor.
stohan
Poznavalec

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 18:41

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 28, 2010 12:49 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

saj pomoje bodo meli spet agregat za el za vodo pa nwm naj odgovori neka bol šolana oseba Laughing Laughing Laughing
Nazaj na vrh
MOTOSPIRIT
motoSPIRIT Lastnik

Pridružen/-a: Tor Mar 2008 18:54
Kraj: DRAVSKI DVOR

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 28, 2010 7:50 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

saj so sanitarije blizu,če kdo rabi vodo,v samem kampu je ne bo. Elektrika v kampu prav tako, bodo luči možnosti priklopa pa ne bo. Z avti ne bo mogoče zapuščati kampa, zato jih raje tisti,ki boste kam šli pustite zunaj.
V kolikor vas bo več tam prenočilo, bomo vse avte dali iz kampa,če ne bi blo prostora za šotore.
Dirkanja med rekreativno vožnjo ne bo!! Niti ni ta vožnja namenjena dirkanju,tako da tisti,ki bo izvajal kake dirkaške finte, bo hitro zapusto progo.Ni nam cilj da se komu tam kaj zgodi, ker bo potem naslednje leto težje naredit tako prireditev.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
tomy
Poznavalec

Pridružen/-a: Pon Okt 2009 7:27
Kraj: Dramlje

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 30, 2010 9:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tale post, bo kopija enega mojega zasebnega sporočila iz FB-ja. gre se sicer za odhod na scooter fest za vs, ki ste iz okolice CELJA:

Zdravo, kot že veš se letos 21. in 22.8. v okolici ptuja odvija Skuterfest..če želiš se lahko dobimo v Petek dopoldan ali popoldan in se v skupini skuteristov in ostalih peljemo do ptuja, kjer bi prespali do Sobote, ko se odvija glavni del, nato pa bi v Nedeljo šli nazaj..jaz(Šale) in Brglez bova prespala, zraven pa boma imela nekaj pijače..če se boš pridružil me prej pokliči, in če boš le lahko se zmeni da bi prespal in pridesi zraven kaj pijače..

prosim pa te še za uslugo, da to sporočilo pošleš vsem poznanim skuteristom in vsem do 125(iz okolice celja)..glede odhoda in prihoda se lahko tudi skupinsko dogovorimo da nebi bilo kakšnih nevšečnosti..torej ko gremo se zberemo na Strehi City Centra Celje.. Srečno..
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po FORUM motoSPIRIT.eu forumu -> SCOOTER FEST 2010 Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 66, 67, 68  Naslednja
Stran 31 od 68

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu