Pomoč pogostih vprašanj   Išči   Seznam članov   Skupine uporabnikov   Registriraj se   Tvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočil   Prijava 

FORUM

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po FORUM motoSPIRIT.eu forumu -> Pohvale / graje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

ali naj ostane forum tak kot je
da
70%
 70%  [ 31 ]
ne
29%
 29%  [ 13 ]
Skupaj glasov : 44

Avtor Sporočilo
MOTOSPIRIT
motoSPIRIT Lastnik

Pridružen/-a: Tor Mar 2008 18:54
Kraj: DRAVSKI DVOR

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 19, 2010 10:39 pm    Naslov sporočila: FORUM Odgovori s citatom

Glede na to da se zadnje čase kar nekaj kritizira forum in delovanje le-tega bi postavil tu anketno vprašanje : Ali naj ostane tak kot je ali se naj spremeni??
Vsekakor pa bomo v bodoče stremeli k temu, da bo forum bolj uporaben za vse člane, od najbolj enostavnih del na skuterju do predelav.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
klemenm2
Začetnik

Pridružen/-a: Pon Sep 2009 16:42

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 19, 2010 10:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ali je komentiranje odločitve dovoljeno?

forum je kvaliteten, ima dobro vsebino z tem ni nič narobe, vedno boljše je... tehnično je pa narejen bolj površno...verjetno bi naredili velik korak naprej da bi samo nadgadili verzijo foruma, pa malo predelali original izgled,....

lp. Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
007
Poznavalec

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 18:16
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 19, 2010 11:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nevem jaz ga mogoče niti ne bi. Primarno dejavnost opravlja tako kot mora in to je, da se gor komentira drugega se niti ne rabi. Tako kot eumoto meni je bil prejšni slo-scooter forum neopisno boljši pač bil je forum za scooterje enostaven pregleden in je bilo to to. Potem so pa dodali portal pa vmešali vmes še motorje... in je vse skupaj šlo v 3 krasne (vsaj za moje pojme) ker splošni motoristični forum imamo že dolgoooo in res nismo rabili še enega.

Če že boste kaj spreminjali samo ne dodat kakega glupega portala, da ne bo preveč integriran z forumom, ker bo adijo preglednost. No sej sicer ga že mate ampak ta tip "portala" je še ok jaz tako ali tako zmeraj dostopam dirketno na forum... Pa ne pretiravat z raznim phpBB bloatware-om tako kot so bili recimo oni plusi pa minusi na slo-scooter, potem pa dve strani: evo maš pluseka, ok dobiš pluskeka nazaj, evo še od mene plusek,... Laughing

Pač malo iz izkušenj. Sem dodajal veliko teh funkcij včasih potem pa jih večino izklopil... Forum mora delat hitro in bit pregleden.

Nazadnje urejal/a 007 Sob Jun 19, 2010 11:08 pm; skupaj popravljeno 3 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
klemenm2
Začetnik

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 19, 2010 11:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

govorim o taki obliki foruma:

http://mopedist.si/index.php

sepravi original phpbb3 stil prebarvan v oranzno...

lp.
Nazaj na vrh
timp
Poznavalec

Pridružen/-a: Sre Apr 2009 18:49
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 19, 2010 11:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dej ne seri ker taka oblika je zdaleč najlepša Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
MateJ
Poznavalec

Pridružen/-a: Pet Okt 2008 22:34
Kraj: Rošnja

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 19, 2010 11:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

klemenm2 je napisal/a:
govorim o taki obliki foruma:

http://mopedist.si/index.php

sepravi original phpbb3 stil prebarvan v oranzno...

lp.

pa pogledaš aktivne teme pa ni dobene Laughing

meni je čisto ql forum ni ne manjka malo se skregamo malo se nasmejimo pa je Smile
Poznavalec

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 19, 2010 11:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No prva napaka mopedista je že to, da se moraš pijaviti, da sploh kaj vidiš... Rolling Eyes Veliko jih to odvrne od foruma mene še pa vrjetno najbolj.
blazh
Poznavalec

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 23:57
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 19, 2010 11:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

to so zdaj pred kratkim naredli

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4028625

za forumaše popust Smile

Nazadnje urejal/a blazh Ned Jun 20, 2010 9:35 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
007
Poznavalec

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 19, 2010 11:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj to je spet en Tomos forum? Laughing Pa teh je že pomoje vsaj ene 10 : ) pa je bil mopedforum še vseeno najbolj obiskan kolikor mi je znano : ) Zdaj pa že nekaj časa ne dela upam da niso šle vse datoteke z serverjom vret v smeti Confused
MOTOSPIRIT
motoSPIRIT Lastnik

Pridružen/-a: Tor Mar 2008 18:54
Kraj: DRAVSKI DVOR

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 19, 2010 11:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

foruma,Scooter festa in motospirit-shop a ne mislimo mešat z motorji, SKUTERJI so skuterji,moto scena pa je moto scena (pa čeprav se tudi z motorji ukvarjamo, bomo naredli posebej stran - brez foruma), gre se samo zato ali vam se tak kot je dopade ali ne...konec koncev je tu zaradi vas!
Na EU m*** se je to pač moglo zgodit saj je Boris postal lastnik revije Motorist in je moral nekaj tudi v tej smeri ukrenit...revijo je naredo svetovno, forum je pač tam ko je.
Malo me sicer motjo tisti posti,ko majo kakega smeška gor, ampak sem definitivno proti cenzuri in verjamem, da se boste tudi vi potrudli in ostali taki kot doslej, da bodo moderatorji imeli malo manj dela.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
klemenm2
Začetnik

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 19, 2010 11:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

z mopedforumom je konec btw...

ja nevem meni osebno je tale dizajn ko en 20let star stojadin

lp
pa brez zamere.
Nazaj na vrh
007
Poznavalec

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 20, 2010 1:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

In zakaj je konec z mopedforumom btw? : ) Če fajli še niso izgubljeni še ni konec, ker bi res bilo škoda gor je bilo ogromno dobrega materijala... : /
klemenm2
Začetnik

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 20, 2010 2:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

se jim ni več dalo...

če bi lahko dobili bazo podatkov bi še rešili lahko če poznaš koga ki bi vedel kje so te fajli >zs

lp. Rolling Eyes
Nazaj na vrh
007
Poznavalec

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 20, 2010 2:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Si lahko brez skrbi, da sem "jim" je dalo : )
Gufe
Poznavalec

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 18:41
Kraj: hoče

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 20, 2010 3:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

meni je kar ok tak,lahko kaki stil novi zdaj vsi pravijo kak ne pa to samo pol ko bi se navadli pa vse to bi blo super Very Happy pa lahko bi naredli še kaki podforum vodiči ali kaj podobnge in bi tam notri blo vse kako se kaj naredi, nevem menjava valčkov menjava izpuha in podobno, ampak to bi res moglo bit pol v nulo nareto sepravi da bi se prej to kaj pač nekdo naredi pošle modu on pa pol potrdi pa vse slike treba dodat res za vsai korak ker dosti recimo nerazumejo nečesa če rečeš itd...
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po FORUM motoSPIRIT.eu forumu -> Pohvale / graje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu